Κατερίνα Θάνου – Χρήστος Τζέκος: Βραδινή έξοδος 14 χρόνια μετά το σκάνδαλο! [pics]

Το 2004, το σκάνδαλο ντόπινγκ και του περιβόητου τροχαίου Κώστα ΚεντέρηΚατερίνας Θάνου λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.  Ήταν η τρίτη φορά που η WADA επιχειρούσε να υποβάλλει τους δύο Έλληνες πρωταθλητές σε έλεγχο ντόπινγκ. Και ήταν η τρίτη φορά που δεν παρουσιάζονταν. Είχαν μια ώρα διορία να εμφανιστούν κι αποφασίζουν να μεταβούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο Ολυμπιακό Χωριό. Και τότε συμβαίνει το… τροχαίο.

Οι δυο αθλητές μαζί και ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος, βρέθηκαν να κατηγορούνται για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου, με τελική απόφαση ν’ αθωωθούν από το Τριμελές Εφετείο, οι δύο Ολυμπιονίκες και να κριθεί ένοχος ο προπονητής, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, για κατηγορία που αφορούσε κατοχή παράνομων ουσιών, αναγνωρίζοντάς του, ωστόσο, το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

Να σημειωθεί ότι σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε κηρύξει ενόχους τους αθλητές και τον προπονητή τους όπως επίσης και τους επτά γιατρούς του ΚΑΤ και τους αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ατυχήματος.

Ο Κώστας Κεντέρης παραμένει απομονωμένος και άφαντος ενώ η Κατερίνα Θάνου και ο Χρήστος Τζέκος, εμφανίζονται να διασκεδάζουν δεκατέσσερα χρόνια μετά το σκάνδαλο στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός και στην πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή. Μαζί τους ήταν και η σύζυγος του Χρήστου Τζέκου, Αναστασία και όλοι μαζί έδειχαν να διασκεδάζουν, έχοντας πολλή άνεση μεταξύ τους και δείχνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν φίλοι.

Η Κατερίνα Θάνου μετά από το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Παρθένη κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες και τον εαυτό της. Δες τις φωτογραφίες από τη βραδιά.

 

 

Read More

And More