Κατερίνα Βρανά για τη συνάντησή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχει θυμό μέσα της»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19/1 η Κατερίνα Βρανά.

Η γνωστή stand up comedian μίλησε μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την περιφερειακή της όραση, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που της έχει λείψει περισσότερο.

«Μου έχουν λείψει οι ταινίες και οι σειρές πάρα πολύ, γιατί δεν βλέπω καλά και έχω διπλωπία, δηλαδή δεν βλέπω περιφερειακά, βλέπω μόνο στο κέντρο και το κάθε μάτι βλέπει διαφορετικά. Κανείς δεν ξέρει αν αυτό διορθώνεται. Από ότι βλέπω υπάρχει μια βελτίωση αλλά δεν γνωρίζω», είπε αρχικά η Κατερίνα Βρανά.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να γράψω και να βαφτώ μόνη μου. Είναι πολύ εκνευριστικό. Μου λείπει πολύ και να χορεύω. Μπορώ να χορέψω μόνο αν κάτσω ακίνητη και όρθια και κρατιέμαι από κάποιον».

«Η οικογένειά μου με αντιμετωπίζει όπως και πριν. Η όρασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά. Ο κόσμος έρχεται και μου μιλά χωρίς δισταγμό. Οι άνθρωποι με αναπηρία είναι τα καλύτερα παιδιά. Θεωρώ πως είναι σημαντικό να μιλάς με έναν επαγγελματία ψυχολόγο», πρόσθεσε η Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε και για τη συνάντησή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ούτε η Ιωάννα Παλιοσπύρου  έχει θυμό, είναι τόσο μεγάλο αυτό που γίνεται και δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα. Έχει να ασχοληθεί με την επανόρθωση του προσώπου της, μετά από ένα σημείο μένεις στην ουσία και φεύγεις λίγο από το “γιατί”» ανέφερε η Κατερίνα Βρανά.

Read More

And More