Κατερίνα Ζαρίφη: Τι είπε με την Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά την ανακοίνωσή της αποχώρησης από την τηλεόραση!

Λίγο μετά την «βόμβα» που έσκασε από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη και την ανακοίνωσή της πως σταματά από τον Alpha και την τηλεόραση, η καλή της φίλη Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε μαζί της στο τηλέφωνό και έμαθε πώς είναι.

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης, όπου ανήμερα της γιορτής της η ωραία Ελένη ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Με το που τελείωσε η εκπομπή την πήρα τηλέφωνο και της είπα “έπρεπε να είμαστε και σε αυτή την ιστορική στιγμή μπροστά” και γέλαγε. Μου είπε κάποια πράγματα, την άκουσα πολύ ήρεμη, πολύ γλυκιά, είναι μια απόφαση που της έχει δώσει χαρά. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν είναι μια ειλημμένη απόφαση γιατί είναι ένα άτομο το οποίο αναπνέει και η τηλεόραση αναπνέει από την Ελένη.

Θα επιστρέψει στον τηλεόραση. Βεβαίως και πιστεύω ότι θα κάνει κάτι άλλο από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Θεωρώ ότι η επιστροφή της, τώρα που κλείνει αυτό το κεφάλαιο, η επιστροφή της θα είναι με κάτι εντελώς διαφορετικό. Εύχομαι η χαρά που άκουσα χθες στο τηλεφώνημα να διαρκέσει, να είναι χαρούμενη με αυτό που επέλεξε και καλό come back», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More