Καθημερινός ο Γρηγόρης ;

Οπως σας είχαμε γράψει πρώτοι εμείς εδώ στο “T-Life” τελικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έρχεται στους δέκτες μας με κάποιο σόου όπως ίσως περίμεναν οι περισσότεροι ,αλλά με τηλεπαινχίδι. Και με ένα τηλεπαιχνίδι; Που έρχεται να μοιράσει πολλά λεφτά.

Με ένα τηλεπαιχνίδι που θα είναι στην λογική του … “Deal” ,μόνο που εκτός απο το τζογάρισμα ,θα έχει και ερωτήσεις γνώσεων στις οποιές θα πρέπει να απαντούν οι παίκτες. Το μόνο ,λοιπόν, που είχε απομείνει να αποφασιστεί εκεί στο Mega, ήταν για το αν το τηλεπαιχνίδι αυτό θα έβγαινε στον αέρα επί καθημερινής βάσεως ή μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Τελικά , η απόφαση αυτή πάρθηκε και το τηλεπαιχνίδι με το οποίο ο Γρηγόρης επιστρέφει και στους δέκτες μας, αλλά και στο Mega απο Οκτώβρη, θα βγαίνει στον αέρα κάθε μέρα και μάλιστα απ ΄ότι προσανατολίζονται εκεί στην Μεσογείων ,δεν αποκλείεται να το βλέπουμε κάθε μέρα στην βραδινή τους ζώνη.

Ναι ,υπάρχει η σκέψη ο Γρηγόρης να κάνει …παιχνίδι μαζί μας κάθε βράδυ στις 9.00 ,γεγονός που σημαίνει πως τελικά η “Ζωή της άλλης” θα παραμείνει ακούνητη και ακλόνητη στην απογευματινή ζώνη των 6.00 !

Read More

And More