Κάτια Δανδουλάκη για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Υποκλίνομαι στο ταλέντο των παιδιών της σειράς»!

Για την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά που σημειώνει τεράστια επιτυχία στον ant1 μίλησε χθες βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός που ενσαρκώνει το ρόλο της Ανέτ Ρουσώ στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όλους κα για όλα.

«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό, συγγραφείς, σκηνοθέτη, είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω. Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς, δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος» είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει βάλει τη στάμπα του τη σκηνοθετική… Ο ρόλος μου είναι το τελευταίο που με απασχόλησε. Με νοιάζει σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει ένας ρόλος που να κρύβει ένα μυστικό. Ο ρόλος, μάλιστα, τυχαίνει να είναι και πολύ επάνω μου.

Παίζω με κάποια παιδιά το ένα καλύτερο από το άλλο σε αυτή τη σειρά, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, στην πειθαρχία τους, στο αποτέλεσμα που φέρνουν. Όχι μόνο οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, ο σκηνοθέτης, οι σεναριογράφοι, τι ταλέντα…» πρόσθεσε.

Και στην ερώτηση από πού εμπνεύστηκε για το ρόλο της στη σειρά είπε: « Ο χαρακτήρας της Ανέτ είναι πολύ πάνω μου. Με ρωτούν από πού ανέσυρα υλικό για το ρόλο της Ανέτ. Από την ψυχή μου ανέσυρα στοιχεία. Είναι μια γυναίκα μπροστά από την εποχή της, αφού μεγάλωσε σε ένα πολιτισμό διαφορετικό και σαν χαρακτήρας είναι ένας πολύ ελεύθερος άνθρωπος. Συντονίζεται με την ψυχή της. Το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ. Θέλω να είμαι ελεύθερη».

Read More

And More