Κάτια Νικολαΐδου: Ο Δημήτρης Στρέπκος στο TLIFE – «Ήταν στο νοσοκομείο, το περιμέναμε»

Σε ηλικία 58 ετών «έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Κάτια Νικολαϊδου νικημένη από τον καρκίνο.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σχεδιαστής και στενός της φίλος Δημήτρης Στρέπκος, με μια σπαρακτική ανάρτηση.

Δημήτρης Στρέπκος στο TLIFE

Σε επικοινωνία με το TLIFE ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, αφού η Κάτια Νικολαΐδου νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, δίνοντας τη μεγάλη της μάχη.

«Η Κάτια έδινε έναν μεγάλο αγώνα με τον καρκίνο, τον πολεμούσε καιρό ο οποίος δυστυχώς σήμερα το απόγευμα τη νίκησε»,  αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Στρέπκος.

Και προσθέτει: «Το τελευταίο διάστημα ήταν στο νοσοκομείο, μιλούσαμε καθημερινά με μηνύματα και κλήσεις. Η Κάτια είχε θετική σκέψη, δύναμη και πίστευε ότι θα το νικήσει, όπως και εμείς πιστεύαμε θα βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη».

Ο Δημήτρης Στέπκος βιώνει μια μεγάλη απώλεια από τη ζωή του, καθώς αποχαιρετά την «αδελφή» του όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί, τονίζοντας την στενή σχέση που είχαν με την ηθοποιό.

«Δεν ήταν μια εικονική φιλία στα social media και στις δημόσιες εμφανίσεις, ήταν οικογένειά μου η Κάτια και τώρα χάνω ένα μέλος της οικογενείας μου. Με ενημέρωσε ο αδελφός της για τον θάνατό της, ήταν αναμενόμενο, το περιμέναμε. Όταν έχεις αυτή τη νόσο μετράς αντίστροφα γι΄αυτή τη μέρα, απλά δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει…» αναφέρει ο Δημήτρης Στρέπκος στο TLIFE.

Read More

And More