Κάτια Ταραμπανκό: Η αλήθεια για τη σχέση της με την Μαρτίνα και η πρώτη γνωριμία με τον νέο της σύντροφο! Video

Η Κάτια Ταραμπανκό νίκησε τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model (μαζί με την Άννα Μαρία) και φυσικά από τότε δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί. Το γνωστό μοντέλο έχει υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο και κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα της, ενώ στην προσωπική της ζωή έχει βρει τον έρωτά στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου Γιώργου Λάγιου. Δύο μήνες μετά τη νίκη της στο GNTM, η Κάτια έπαιξε Θάρρος ή Αλήθεια μαζί με τον Fipster στο κανάλι του στο Youtube και έκανε… αποκαλύψεις!

Όσον αφορά τη σχέση της με την Μαρτίνα: «Έμαθα κάποια πράγματα στο σπίτι όταν ήμασταν οι τελευταίες 7 ή 8. Ήταν ακόμα κι η Ασημίνα μέσα. Μας είπαν κάποια από τα κορίτσια που δεν κάναμε παρέα ότι πήγαινε η Μαρτίνα και τους μιλούσε. Και σε εμάς ερχόταν κι έλεγε ότι αυτές τη ρωτούσαν διάφορα και την πρήζουν. Οπότε άλλαξε μέσα μας και σκέφτηκα «τι φάση; τι διπολικός χαρακτήρας»; Δεν θέλω να έχω επαφή με αυτή την τρέλα. Μετά σε παίρνει και σένα η μπάλα και θα λένε ότι είμαι κι εγώ σαν τη Μαρτίνα”.

Πώς γνωρίστηκε με τον Γιώργο Λάγιο: “Είμαστε ενάμισι μήνα μαζί με τον Γιώργο. Τον γνώρισα σε κοινή παρέα, σε νυχτερινό μαγαζί. Την πρώτη φορά που τον είδα με κοιτούσε. Βέβαια τώρα μου λέει “Δεν σε παρατήρησα ποτέ”. Είχα χωρίσει. Ήμουν ελεύθερη τότε. Την επόμενη φορά τον είδα σε dinner”.

Πολλές αποκαλύψεις η Κάτια Ταραμπανκό!

Read More

And More