Kάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζει το Σάκη Ρουβά μαζί με το γιο τους και μας εύχεται “καλό μήνα” [pic]

Η Κάτια Ζυγούλη τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην υπέροχη οικογένεια που έχε δημιουργήσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά και είναι full time μαμά. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ένα ανέμελο καλοκαίρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, ταξιδεύοντας από νησί σε νησί. Σύσσωμη η οικογένεια χάρηκε τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά το ατέλειωτο παιχνίδι εντός και εκτός νερού.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και ο Σάκης Ρουβάς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαίριου μοιραζόντουσαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους δείχνοντάς  μας πώς κυλούν οι μέρες τους. Με αφορμή την έλευση του καινούργιου μήνα και την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με πρωταγωνιστές το Σάκη Ρουβά και το μικρότερο γιο τους, Απόλλωνα.

Μπαμπάς και γιος ποζάρουν χαμογελαστοί μέσα στη θάλασσα και η περήφανη μαμά σχολιάζει στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Καλό μήνα με χαμόγελα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανεβάζουμε όλοι κάθε πρώτη του μήνα μια φωτογραφία με χαμόγελα; Και μόνο με τις προσπάθειες να βγει καλή η selfie θα μας έχει κολλήσει αυτόματα το χαμόγελο για όλη την μέρα!”.

Δες τη φωτογραφία:

Μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν το μπάνιο τους!

Read More

And More