Κάτια Ζυγούλη: Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά! [video]

Το δικό της κανάλι στο Youtube έχει εδώ και 5 περίπου μήνες η Κάτια Ζυγούλη και δεν σταματά να μοιράζεται με τους θαυμαστές της αγαπημένες συνήθειες, challenges αλλά και θέματα που την απασχολούν. Έτσι, το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια μητέρα και σύζυγος αποφάσισε να κάνει το πρώτο του Q and A! Όπως αγαπά να λέει η Κάτια Ζυγούλη μια γυναίκα μπορεί να είναι πολλά πράγματα και να συνδυάζει πολλές διαφορετικές διαστάσεις κι έτσι και εκείνη προσπαθεί να «ξεδιπλώσει» τις άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Στο πρώτο της Q and A, λοιπόν, η όμορφη Κάτια Ζυγούλη μίλησε για την οικογένειά της, τα παιδιά της: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα, αλλά και τον έρωτα με τον Σάκη Ρουβά.

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει 5ο παιδί, η Κάτια Ζυγούλη απάντησε: «Πέμπτο παιδί λογικά δεν θα έκανα, Δεν θα άντεχα άλλο. Αλλά αν συνέβαινε ένα πιθανό όνομα για κορίτσι είναι το Άννα και για αγόρι το Αντρέας».

Για τα παιδιά της, η ίδια ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι είναι αυστηρή μητέρα, αλλά ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα στην καθημερινή τους ρουτίνα. Όσο για τον Σάκη Ρουβά; «Δεν υπάρχει ρουτίνα γιατί το πρόγραμμά του είναι κάθε μέρα διαφορετικό. Αυτό που προσπαθώ είναι μια ώρα την εβδομάδα να πηγαίνουμε μαζί για φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά: «Τον συνάντησα πρώτη φορά σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Θυμάμαι η πρώτη μας στιγμή που συστηθήκαμε, έπρεπε να ποζάρουμε για να μας βγάλουν φωτογραφία και έπειτα να πάμε να καθίσουμε στο τραπέζι που έπρεπε για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Θυμάμαι πως προχωρούσα προς το τραπέζι και τσάκωσα κάποια μάτια να με κοιτούν. Μάλλον για αυτόν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», εξομολογήθηκε.

Δες το Video:

Στα καλύτερά του το ζευγάρι….

 

Read More

And More