Κάτια Ζυγούλη: Η επιστροφή στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά μετά τις φωτιές

Το σπίτι της οικογένειας Ρουβά κινδύνεψε μαζί με άλλα της περιοχής του Νέου Βουτζά που σάρωσαν οι φονικές φωτιές της ανατολικής Αττικής. Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς την μέρα που ξέσπασε η πύρινη λαίλαπα αποσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή. Είχαν μαζί τους τα 3 από τα 4 παιδιά τους. Ο μικρός Απόλλωνας είχε μείνει στο σπίτι στην Αθήνα, μαζί με τον παππού του. Ευτυχώς αντέδρασαν ακαριαία και κατάφεραν να διαφύγουν γρήγορα τον κίνδυνο. Το σπίτι αφέθηκε στις φλόγες και φυσικά προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές.

“Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε”, έγραψε η Κάτια Ζυγούλη σε ένα συγκινητικό post που έκανε στο instagram.

Και συνέχισε: “Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…”

Σήμερα, λίγες μόλιες ημέρες μετά την τραγωδία, μοιράστηκε μία πολύ αισιόδοξη φωτογραφία με ένα από τα δένταρ του σπιτιού να έχουν ανθίσει.

Read More

And More