Κάτια Ζυγούλη: Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης της! [pic]

Τα παιδιά της είναι η αδυναμία της και δεν το κρύβει. Η Κάτια Ζυγούλη έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα αγγελούδια τους είναι αυτά που κάνουν τελικά… κουμάντο στο σπίτι. Εξάλλου, τόσο ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, όσο και η Ελληνίδα καλλονή δεν τους χαλούν χατίρι.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, που πλησιάζουν και οι γιορτές, όλοι μαζί μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και το παιχνίδι με τα παιδιά δεν σταματά. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μικρός Απόλλωνας έχουν καθημερινά μεγάλη όρεξη για όμορφες οικογενειακές στιγμές και βόλτες με τους γονείς. Η Κάτια και ο Σάκης μάλιστα προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και να τους μαθαίνουν πάντα νέα πράγματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα δώρα τους είναι εκπαιδευτικά παιχνίδια, όπως και ο αρκούδος της μικρής Αριάδνης που την βοηθά να μάθει την αλφάβητο. “Μια ζεστή αγκαλιά έμαθε τραγουδιστά την αλφαβήτα σε 4 παιδιά”, γράφει η Κάτια στο Instagram και ανεβάζει φωτογραφία της κούκλας κόρης της, της Αριάδνης στο δωμάτιό της με τα παιχνίδια της.

Read More

And More