Κάτια Ζυγούλη: Όλα αυτά που αγαπά το καλοκαίρι!

Κάτια Ζυγούλη: Όλα αυτά που αγαπά το καλοκαίρι! | tlife.gr

Η Κάτια Ζυγούλη αγαπά το καλοκαίρι! Είναι η εποχή της απελευθέρωσης αφού της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται πολύ περισσότερο στη φύση. Είναι άλλωστε ένα από τα πράγματα που την αποφορτίζουν. Μαζί με το νερό και τα ταξίδια. Πράγματα που μπορεί να τα χαίρεται τους καλοκαιρινούς μήνες. “Ζούμε στη φύση κι αυτό αποτελεί επιλογή μας. Κι επειδή ποτέ δεν είναι αρκετή, πάντα σχεδιάζουμε αποδράσεις σε βουνά και θάλασσες”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow και τον Άρη Καβατζίκη.

Οι οικογενειακές τους αποδράσεις έχουν τις περισσότερες φορές μπλε φόντο που τόσο αγαπά η Κάτια. Απολαμβάνει το ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά στην παραλία αλλά και τις βόλτες με το σκάφος παρέα με τον Σάκη Ρουβά. Το λαμπερό ζευγάρι φροντίζει κάθε καλοκαίρι να επισκέπτεται ένα ή και περισσότερα νησιά μας μαζί με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και πλέον και τον Απόλλωνα.

Τις υπόλοιπες μέρες που βρίσκονται στην Αθήνα χαίρονται την θάλασσα στο νέο Βουτζά που είναι το σπίτι τους και κάνουν μικρές εξορμήσεις στην πόλη ,όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κορυφαίου Έλληνα σταρ. Η Κάτια πάντως έχει ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood και αυτό φαίνεται και από το τελευταίο της post στο instagram.

READ more