Κάτια Ζυγούλη: Σαββατιάτικη βόλτα μαζί με τα παιδιά της! [pic]

Η Κάτια Ζυγούλη είναι full time μαμά και το απολαμβάνει! Το πρώην μοντέλο έχει αφοσιωθεί στην μητρότητα και συνεπώς στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών της, της Αναστασίας, του Αλέξανδρου, της Αριάδνης και του Απόλλωνα. Τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης Ρουβάς έχουν θέσει τα παιδιά τους σε απόλυτη προτεραιότητα. Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να βρίσκεται συχνά εκτός σπιτιού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει, όμως η Κάτια Ζυγούλη φροντίζει να περνά το χρόνο με τα παιδιά όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Η ίδια τους τελευταίους μήνες έχει ανοίξει το δικό της κανάλι στο youtube και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει στιγμές της καθημερινότητάς της μαζί με τα παιδιά. Με αφορμή τον σημερινό ηλιόλουστο καιρό, η οικογένεια Ρουβά θέλησε να αδράξει την ευκαιρία και να περάσει την ημέρα στη φύση, γεγονός που αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η περήφανη μαμά απαθανατίζει τα παιδιά της και στη φωτογραφία βλέπουμε την πρωτότοκη κόρη να σέρνει τα μικρότερα αδέρφια της, τα οποία φυσικά χαίρονται τη βόλτα μέσα από το καρότσι.

Είναι φανερή η αδυναμία της Αναστασίας στα αδέρφια της!

Read More

And More