Κάτια Ζυγούλη: Το καλοκαιρινό φαγητό που ετοίμασε στην οικογένειά της! [pics]

Μπορεί ο επαγγελματικές της υποχρεώσεις να ήταν λίγο αυξημένες τις τελευταίες μέρες με την προετοιμασία της εκπομπής «Ιστορίες μόδας» που ξεκίνησε στην ΕΡΤ, τα Σαββατοκύριακα της Κάτιας Ζυγούλη, όμως είναι πάντα αφιερωμένα στην οικογένειά της. Έτσι και χθες μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα αγαπημένο της και άκρως καλοκαιρινό φαγητό για τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά της: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Με λαχανικά από το μποστάνι του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, που το  έχει περιποιηθεί με πολλή αγάπη και μεράκι, η Κάτια Ζυγούλη ετοίμασε ένα λαχταριστό μπριάμ για το μεσημεριανό τραπέζι και φυσικά έγινε ανάρπαστο. Η αγαπημένη Ελληνίδα καλλονή έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αγαπά τη μαγειρική και φροντίζει πάντα οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί στα φαγητά της να είναι καλής ποιότητας. Και τώρα φυσικά που έχει με τον Σάκη την δική της παραγωγή σε λαχανικά είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Η Κάτια μάλιστα, μοιράστηκε τα μαγειρικά της κατορθώματα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο από την προετοιμασία και την παρασκευή του φαγητού, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα.

 

Πώς σου φάνηκε;

Read More

And More