Katie Holmes: Έδωσε συμβουλές καριέρας σε απόφοιτους πανεπιστημίου!

Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Τολέδο του Οχάιο για μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Η 40χρονη ηθοποιός κλήθηκε να είναι ομιλήτρια στην τελετή απονομής τίτλων σπουδών σε εκείνους που αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο του Τολέδο.

Ενώ η ηθοποιός δεν φοίτησε στο ίδιο το πανεπιστήμιο ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτορας Ανθρωπιστικών Επιστημών και μοιράστηκε τις αναμνήσεις από τα χρόνια που ο μεγάλος αδελφός της, Μάρτιν σπούδαζε στο συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα, καθώς και κάποιες συμβουλές για την εκκίνηση μιας καριέρας.

“Μην φοβάστε για αυτή την πρώτη δουλειά ή πρακτική άσκηση ή οντισιόν. Και αν τα καταφέρετε, έχω κάποιες συμβουλές για το τι θα χρειαστείτε όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά” είπε στους αποφοίτους. “Εάν οι άνθρωποι πιστεύουν σε σας, αυτό σας κάνει να θέλετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και το αντίστροφο. Οι άνθρωποι αντιδρούν στην αυτοπεποίθησή σας. Ξεγελούσα ανθρώπους για χρόνια για να πιστεύουν ότι είμαι άλλος χαρακτήρας και ότι δεν με καταλάβαιναν! Παιδιά, όλα είναι ψεύτικα!”.

Η Κέιτι Χολμς θυμήθηκε πως ήταν να φεύγει από τη φωλιά της σε ηλικία 18 ετών για να μετακομίσει στη Βόρεια Καρολίνα και να συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά «Dawson’s Creek”. “Όταν μετακόμισα από το Τολέδο στη Βόρεια Καρολίνα σε ηλικία 18 ετών για να πρωταγωνιστήσω στο Dawson’s Creek, ήμασταν τέσσερις άγνωστοι ηθοποιοί που εργαζόμασταν για ένα τηλεοπτικό δίκτυο που μόλις είχε δημιουργηθεί” επεσήμανε. “Κανένας δεν ήξερε τι θα συνέβαινε. Ευτυχώς έγινε κάτι. Οι πιθανότητες ήταν εντελώς εναντίον μου, αλλά μαντέψτε οι πιθανότητες είναι εναντίον όλων” τόνισε.

“Έτσι, αν περιμένετε ένα σημάδι, αυτό είναι… Είστε οι άνθρωποι που πρόκειται να πάτε εκεί έξω και να κάνετε τα πράγματα να συμβούν για τον εαυτό σας. Και αυτό είναι μια τρομακτική και καταπληκτική ευθύνη. Αξίζετε χαρά – όχι σε 10 χρόνια, αλλά τώρα. Έτσι προσπαθήστε να είστε εξίσου σκληροί και ευγενικοί με τον εαυτό σας. Ξεκινήστε με ένα βήμα κάθε φορά. Δουλέψτε σκληρά όταν κανείς δεν κοιτάζει. Και μην επιτρέπετε σε κανέναν να πει ότι ποτέ δεν τους τηλεφωνήσατε πίσω”.

Η Κέιτι Χολμς είχε επίσης ένα μήνυμα ειδικά για τις απόφοιτες.

“Όσον αφορά τις νέες γυναίκες στο ακροατήριο, θέλω να σας ενθαρρύνω να σηκωθείτε, να ακούσετε και να εμπιστευτείτε η μία την άλλη. Δεν θα ήμουν σε θέση να σκηνοθετήσω τις ταινίες που έχω σκηνοθετήσει χωρίς ομάδα ταλαντούχων, δημιουργικών και λαμπρών γυναικών που με υποστήριζαν” είπε. “Οι γυναίκες χρειάζονται η μία την άλλη περισσότερο από ποτέ, να συνεχίσουν τον αγώνα για ίση αμοιβή, αμοιβαίο σεβασμό και τον πόλεμο κατά της συστηματικής κακοποίησης και κακομεταχείρισης… Ειδικά τώρα, οι γυναίκες που στηρίζουν τις γυναίκες είναι πάρα πολύ σημαντικές”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More