“Κάτω Παρτάλι”: Πιο… black πεθαίνεις! Η απολαυστική μεταμόρφωση της Αντ. Ψυχράμη, ο εξορκισμός και το νέο ρεκόρ τηλεθέασης…

Πιο… black πεθαίνεις! Το “Κάτω Παρτάλι” ήρθε για ακόμα μία Δευτέρα στους δέκτες μας και πραγματικά κατάφερε να εντυπωσιάσει! Δεν το συζητώ, αν αγαπάτε το black χιούμορ, σας αρέσει, σας πηγαίνει, σας ταιριάζει, πως το λένε; Τότε σίγουρα με το χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του Mega θα κολλήσατε για τα καλά.

Προσωπικά; Το χθεσινό επεισόδιο το λάτρεψα! Ηταν μία απολαυστική παρωδία της θρυλικής κινηματογραφικής επιτυχίας, “Ο Εξορκιστής” ! Μία παρωδία – κέντημα προσεγμένη σε όλες της τις λεπτομέρειες, μία παρωδία – κέντημα η οποία δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τις αντίστοιχες ταινίες παρωδίες τρόμου του εξωτερικού ή μάλλον για να ακριβολογώ ώρες – ώρες την βρήκα και πολύ καλύτερη, γιατί και κρυάδες made in America έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν.

Ετσι, σίγουρα κανείς βάζει άριστα δέκα στον Λευτέρη Παπαπέτρου όχι μόνο για την φαντασία του , – η οποία καλπάζει -, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έχει καταφέρει να μεταφέρει μαζί με όλους τους συντελεστές της σειράς ότι έχει στο χαρτί στους μικρούς μας δέκτες. Αλλωστε, τέτοια τηλεοπτικά εγχειρήματα δεν έχουν ξανά γίνει στο παρελθόν, οπότε και τα όποια μικρά λαθάκια συγχωρούνται.

Οσο για την Αντιγόνη Ψυχράμη, δεν υπάρχουν λόγια! Εδώ κολλάει γάντι το… μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις. Η Αντιγόνη χθες με εντυπωσίασε και πιστεύω πως εντυπωσίασε και όλους εσάς. Ηταν απίστευτα πειστική και η μεταμόρφωσή της; Συ-γκλο-νι-στι-κή!

Αποτέλεσμα; Με τούτα και με ΄κείνα το “Παρτάλι” σάρωσε και αυτή την εβδομάδα στους πίνακες τηλεθέασης, αν και θα μου πείτε “σιγά την είδηση”! Μάλιστα, κατόρθωσε και πάλι να ξεπεράσει τον εαυτό του ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της τηλεθέασης.

Για την τηλεοπτική ιστορία ν΄ αναφέρουμε πως η σειρά απογειώθηκε κατά μέσο όρο στο 51,5% και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών εκτοξεύθηκε στο 58,1%!

Εσένα σου άρεσε το “Παρτάλι”;

Read More

And More