“Κάτω Παρτάλι”: Το μυστήριο με το καναρίνι λύθηκε! Το φινάλε της σειράς χτύπησε κόκκινα…

“Παρτάλι” ήταν και δεν πέρασε απλώς, αλλά έσκισε κιόλας! Οπως ήταν αναμενόμενο το χθεσινό φινάλε της απολαυστικής σουρεαλιστικής κωμωδίας του Mega σημείωσε μία τρελή κούρσα στους πίνακες τηλεθέασης καθηλώντας εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές!

Ενα φινάλε το οποίο αναμφισβήτητα οι φαν της σειράς περίμεναν πως και πως, μιας και μέσα από αυτό το φινάλε ήρθαν στο φως και πολλά από τα αρκετά – η αλήθεια είναι – μυστικά που κρυβόντουσαν καλά στο “Κάτω Παρτάλι”. Φυσικά, στο φινάλε δεν θα μπορούσαμε να μην μάθουμε και το τι έκρυβε όλο αυτό το μυστήριο και σε σχέση με το καναρίνι που βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου.

Ετσι, απ ΄ότι είδαμε το καναρίνι υποτίθεται πως ήταν το πνεύμα του Θοδωρή Αθερίδη, τον οποίο η “Μοσχούλα” σκότωσε στο “Παρτάλι” πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν εκείνος εμφανίστηκε για να διεκδικήσει από τον παράνομο καρπό του έρωτά τους ,δηλαδή, την Βασιλική Τρουφάκου, η οποία δεν ήταν τελικά κόρη του Τάσου Χαλκιά, αλλά δική του.

Ο πρώην εραστής της “Μοσχούλας” έγινε καναρίνι και εκείνη για να μην ξεχάσει ποτέ την αμαρτία που έκανε, αποφάσισε να τον κουβαλά πάντα μαζί της. Η δολοφονία αυτή δε, ήταν και ο λόγος που μαυροφορέθηκε και όλο το χωριό, μιας και κατά διαβολική σύμπτωση, οι πάντες λειτούργησαν σαν συνεργοί στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την “Μοσχούλα”.

Με ΄κείνα και με ΄τούτα, το φινάλε της σειράς έφτασε κατά μέσο όρο το 44,3%, στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών το 49,2%, ενώ στο γυναικείο κοινό από 15-24 ετών απογειώθηκε στο 65,9% και στις γυναίκες από 15-34 ετών το 60,4%

Read More

And More