Καβάλα: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καβάλα από την Αστυνομική Διεύθυνση υπό την καθοδήγηση του αστυνομικού διευθυντή Αβραάμ Κοσκερίδη, προκειμένου να εντοπιστεί η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.
Το βράδυ της εξαφάνισής της φορούσε τζιν σορτσάκι, μαύρο μπλουζάκι κοντομάνικο στράπλες και αθλητικά παπούτσια γκρι χρώματος μάρκας ALL-STAR
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίχνη της ανήλικης εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή του Παγγαίου μαζί ένα άντρα. Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας ήδη έχει απογειωθεί ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου ώστε να εντοπιστεί που κρύβεται η ανήλικη.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη συνοδεύεται από ένα νεαρό άντρα κατά δέκα περίπου χρόνια μεγαλύτερό της μαζί με τον οποίο ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Καβάλα όπου προφανώς ζει και εργάζεται.
Το TLIFE επικοινώνησε με το “Χαμόγελο του Παιδιού” που μας ενημέρωσαν πως το ότι βρέθηκαν ίχνη της στην Καβάλα, βοηθά πολύ στο έργο της αστυνομίας, αλλά το παιδάκι ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Read More

And More