Κέιτ Μίντλετον: Αναλαμβάνει δυο από τα καθήκοντα του πρίγκιπα Χάρι

Mετά την απόφαση του Πρίγκιπα Harry να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει με τη σύζυγό του Μeghna Markle στον Καναδά, η Kate Middleton αναλαμβάνει δυο από τα καθήκοντά του.

Η Δούκισσα του Cambridge, η οποία είναι επίσης έντονη φίλαθλος, σύμφωνα με τους The Sunday Times θα γίνει προστάτιδα τόσο της Rugby Football Union (RFU) όσο και της Rugby Football League (RFL), ενώ επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες, πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ τον Οκτώβριο.

Οι ρόλοι RFU και RFL κρατούνταν από τον πρίγκιπα Harry για πέντε χρόνια και ήταν αντιπρόεδρος του RFU από το 2010 έως το 2016.
Ο Harry αν και έχει αποχωρήσει από τη βασιλική ζωή, αναμφίβολα θα έχει αρκετά πράγματα να ασχοληθεί αφού όχι μόνο καλωσόρισε πριν λίγο καιρό στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, την κόρη του Λίλιμπετ Νταϊάνα , αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με απομνημονεύματά του μέσα στον επόμενο χρόνο, ενώ παράλληλα θα εργαστεί ως επικεφαλής της εταιρείας ψυχικής υγείας BetterUp, μεταξύ άλλων projects που θα αναλάβει επίσης.

Read More

And More