Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική στιγμή με 8χρονη στο Σάντρινγκχαμ – Πλάνταξε στο κλάμα η μικρή

Χθες Πέμπτη 15/9, η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στην κατοικία του αείμνηστου μονάρχη στο Νόρφολκ κοιτάζοντας τη «θάλασσα» από λουλούδια και αφιερώματα στη βασίλισσα Ελισάβετ και παράλληλα κουβέντιαζε με το πλήθος του κόσμου μαζί με με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μέσα στο πλήθος εντόπισε και μίλησε με τη μαθήτρια Ελίζαμπεθ Σουλκόφσκα, η οποία κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα λούτρινο κοργκι, και αμέσως την κάλεσε να περπατήσει δίπλα της για να αφήσει το δικό της, προσωπικό δώρο, στην Βασίλισσα. Έπειτα, η μικρή, από την χαρά που είχε που γνώρισε την Κέιτ, συγκινήθηκε.

Η οκτάχρονη που βρισκόταν στο σημείο μαζί με όλη την τάξη του σχολείου της, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στα μέσα, καθώς θυμήθηκε τη στιγμή: «Πήγα μαζί της για να βάλω τα λουλούδια και το κοργκί. Είπε, “Πού νομίζεις ότι πρέπει να βάλουμε τα λουλούδια;” και είπα “Πρέπει να τα βάλουμε εκεί”».

Ο διευθυντής της Ελίζαμπεθ πρόσθεσε: «Ήταν συγκλονισμένη, έκλαψε από χαρά που την επέλεξαν. Είναι απλώς μια υπέροχη, καταπληκτική ευκαιρία».

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More