Κέιτ Μίντλετον: Στη δημοσιότητα βίντεο από την εμφάνιση της να ψωνίζει μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμφανίστηκε σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα, σε μία πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα στιγμιότυπα εξασφάλισε η Sun.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και «έριξε» το διαδίκτυο. (Δες εδώ αναλυτικά)

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», είπε στη Sun πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

«Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», σημείωσε ο ίδιος.

Read More

And More