Κέλλυ Κελεκίδου - Νίκος Κουρκούλης: Παραμένουν ερωτευμένοι παρά τις φήμες χωρισμού [pics]

Κέλλυ Κελεκίδου – Νίκος Κουρκούλης: Παραμένουν ερωτευμένοι παρά τις φήμες χωρισμού [pics] | tlife.gr

9 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν φέτος η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης. Το ζευγάρι μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία, να εργαζόταν και να μεγάλωνε τα δύο παιδιά του εκεί, όμως αυτό αποτελεί πια παρελθόν. Εδώ και αρκετούς μήνες οι δυο τους έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και βρίσκονται συνεχώς μαζί με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα παιδιά τους, ο 8χρονος Θάνος και 4χρονη Ελπινίκη έχουν μεγαλώσει πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν συνεχώς πράγματα μαζί με τους γονείς τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά έχουν δώσει το «παρών» σε συναυλίες του μπαμπά τους και τον έχουν θαυμάσει πάνω στη σκηνή.

Μπορεί να βγαίνουν συχνά δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να περνά κρίση στο γάμο του και να χωρίζει, όμως εκείνοι συνεχίζουν να είναι μαζί και η σχέση τους συνεχώς δυναμώνει. Η Κέλλυ βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Τις ημέρες των γιορτών, ο γνωστός τραγουδιστής δούλευε και η Κέλλυ δεν γινόταν να μην είναι κοντά του.

Έτσι λοιπόν βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται ο αγαπημένο της και διασκέδασε με τις επιτυχίες του αλλά και με τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη και της Άντζελας Δημητρίου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more