Κεραυνοβόλος έρωτας και γάμος για την δικηγόρο Σοφία Νικολάου και τον Κωνσταντίνο Δαυλό!

Ένα κινηματογραφικό love story φαίνεται πως ζουν τους τελευταίους τρεις μήνες η γνωστή δικηγόρος Σοφία Νικολάου και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Δαυλός. Οι δυο τους γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και τώρα είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η δυναμική δικηγόρος που δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα και στα κοινά της Αθήνας, και ο έμπειρος δημοσιογράφος ζουν ένα δυνατό έρωτα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Οκτωβρίου!

Οι δυο τους ένιωσαν από τις πρώτες κιόλας στιγμές πως ταιριάζουν πολύ και γρήγορα έμειναν κάτω από την ίδια στέγη. Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε μια μίνι ρομαντική απόδραση στο Βερολίνο, ενώ οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί και στη Νέα Υόρκη.

Λίγο πριν την αναχώρησή τους, μάλιστα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την Αμερική, ο Κωνσταντίνος ξάφνιασε την Σοφία κάνοντάς της πρόταση γάμου! Η απάντηση της ήταν θετική και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στα τέλη του Οκτώβρη…  Ο κεραυνοβόλος έρωτας, άλλωστε, που ένιωσαν από την πρώτη στιγμή ο ένας για τον άλλον, δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια!

Στο φιλανθρωπικό γκαλά της ομογένειας στη Νέα Υόρκη!

Οι βόλτες του ζευγαριού στην Νέα Υόρκη!

Η Σοφία Νικολάου έξω από το κτήριο της Βουλής στο Βερολίνο!

Από το ταξίδι στο Βερολίνο!

Read More

And More