Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση και δες τη νέα ταινία της Demi Moore!

Παίξε στον διαγωνισμό και κέρδισε μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις για να περάσεις μία όμορφη κινηματογραφική βραδιά στις 27 Οκτωβρίου στις 20.00 στον κινηματογράφο ODEON KOSMOPOLIS!

To TLIFE και η ODEON σας προσκαλούν στην avant premiere της ταινίας “ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΨΩΝΙΟ”! Γνωρίστε την οικογένεια Τζόουνς.

Είναι ωραίοι, πετυχημένοι, δημοφιλείς… και δεν ζουν απλά το αμερικάνικο όνειρο. Το πουλάνε!
“ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙA ΨΩΝΙΟ”. Χιούμορ και ξέφρενος καταναλωτισμός με την Ντέμι Μουρ και τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι.

Oι 30 πρώτοι που θα στείλουν email στο movies@tlife.gr

Ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ντέρικ Μπόρτε παρουσιάζει μια ταινία πλήρως εναρμονισμένη με το πνεύμα των καιρών. Παράλληλα σχολιάζει με ιδιαίτερο χιούμορ και έξυπνες ατάκες την ξέφρενη και πλέον καταστροφική καταναλωτική κουλτούρα. Πρωταγωνιστούν η Ντέμι Μουρ (“Bobby”) και ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι (“TheX-Files”).

Ο Στιβ Τζόουνς μετακομίζει στο νέο του σπίτι μαζί με τη γυναίκα του Κέιτ και τα δυο τους παιδιά, την Τζεν και τον Μικ. Φιλικοί, έμπιστοι και ελκυστικοί όλοι τους, κυκλοφορούν παντού έχοντας μαζί τους τα πιο γνωστά προϊόντα της αγοράς. Ενώ οι γείτονες προσπαθούν να τα πηγαίνουν καλά μαζί τους, κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτή την “τέλεια” οικογένεια. Γιατί, στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για οικογένεια, αλλά για έμμισθους υπαλλήλους μιας εταιρείας προώθησης

Δες το τρέιλερ της ταινίας

Read More

And More