Κέρκυρα: Οργισμένες αντιδράσεις στα social media για το νεκρό άλογο – «Το σκέπασαν και πήγαν να πάρουν το επόμενο»

Οι φωτογραφίες με το νεκρό άλογο άμαξας στο κέντρο της Κέρκυρας κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. 

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις δύο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά από τον Κινηματογράφο “Ορφέας”. Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία. Οι συνθήκες του θανάτου του αλόγου μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.

Έντονες αντιδράσεις στα social media τις τελευταίες ώρες μετά τις θλιβερές εικόνες με το νεκρό άλογο, καθώς αρκετοί ήταν και οι επώνυμοι – άνθρωποι των media που θέλησαν να τοποθετηθούν μέσα από τις αναρτήσεις τους.

  • Εριέττα Κούρκουλου

«Από τα πιο συγκλονιστικά ζώα στον πλανήτη. Λένε ότι αισθάνονται τον άνθρωπο… Έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν τα συναισθήματα του και να συνδέονται με εκείνον. Τους πιστεύω (…) 

Τα ιπποειδή δεν έχουν καμία υποχρέωση να μας κουβαλάνε στις πλάτες τους. Δεν γίνεται συνεχίζουμε να μεταφέρουμε αυτή την τόσο προβληματική εκδοχή της αγάπης στα παιδιά μας. Οι γονείς μας δεν ήξεραν. Εμείς όμως ξέρουμε. Χρησιμοποιούμε τα δικά μας πόδια – το περπάτημα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν», έγραψε, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

  • Νικολέττα Καρρά

«Δεν αντέχω τόση ντροπή. Δεν αντέχεται τέτοια αναισθησία από το ανθρώπινο είδος.. πως αφήνουν ψυχές να ταλαιπωρούνται και να πεθαίνουν έτσι.. πως γίνεται. Θυμός , θλίψη και απελπισία μαζί.. το σκέπασαν νεκρό και πήγαν να πάρουν το επόμενο που θα χρησιμοποιήσουν.. τέρατα», έγραψε στην οργισμένη της ανάρτηση η Νικολέττα Καρρά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Karra (@nicolekarra_official)

  • Νίκος Συρίγος

Ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσιεύοντας φωτογραφία με το νεκρό άλογο στην Κέρκυρα έγραψε: «Ο πολιτισμός μας, φαίνεται από τον τρόπο που φερόμαστε στους αδύναμους αυτής της πλάσης. Στα παιδιά, στους ηλικιωμένους και στα ζώα», ήταν το μήνυμα του Νίκου Συρίγου.

  • Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Ώρες ώρες οι άνθρωποι είμαστε ο υπόνομος του πλανήτη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον θάνατο του αλόγου στην Κέρκυρα

  • Δανάη Λιβιεράτου

Με μια φωτογραφία με το νεκρό άλογο στην Κέρκυρα η Δανάη Λιβιεράτου εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο του τετράποδο ζώου βάζοντας μια ραγισμένη καρδιά στην ανάρτησή της.

Οργή, θυμός και λύπη στο twitter από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι σχολιάζουν τις εικόνες θλίψης και ντροπής με το νεκρό άλογο στο κέντρο της Κέρκυρας. 

 

 

 

 

Read More

And More