Khloe Kardashian: “Ο άντρας μου με απάτησε την ημέρα των γενεθλίων μου”!

Και μετά τον πολυτελέστατο και πολυσυζητημένο γάμο της Kim ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με μία άλλη Kardashian και αυτή τη φορά την Khloe.

Στο επερχόμενο, νέο επεισόδιο του ριάλιτι Keep up with the Kardashians τα φώτα θα στραφούν επάνω της αφού θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τον προβληματικό γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Lamar Odom.

/
H Khloe σε συζήτηση με την μεγαλύτερη αδελφή της, Kourtney, θα αποκαλύψει ότι ο Lamar την απάτησε την ημέρα των γενεθλίων της και το απέκρυψε από όλη την οικογένεια για να τον καλύψει.

Ο γάμος της Khloe και του Lamar έληξε επεισοδιακά το 2013 εν μέσω υποψιών για απιστίες, χρήση ναρκωτικών και άλλες συμπεριφορές του Lamar. Τώρα η Khloe έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο γάμος της ήταν πολύ προβληματικός και ότι δεν αποκάλυπτε τίποτα από τις απιστίες του πρώην συζύγου της στην οικογένειά της, καλύπτοντάς τον.

Μέσα σε κλίμα έντασης, η Khloe εξομολογήθηκε στην αδερφή της: “Ο τρόπος που ζούσα δεν ήταν ο σωστός. Ό,τι κι αν έκανα έπρεπε να κρύβομαι, να υποκρίνομαι ή να συγκαλύπτω”, αναφερόμενη στον πρώην της. Και τότε έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη στην αδελφή της : “Πέρσι στα γενέθλιά μου είπα ψέματα σε όλους επειδή έπρεπε να πω ψέματα και να πω ότι ήμουν με τον άντρα μου ενώ στην πραγματικότητα ο άντρας μου ήταν άφαντος με μια άλλη κοπέλα! Και τελικά δεν γιόρτασα. Είπα ψέματα και ήμουν μόνη μου”!

Read More

And More