Κι όμως… Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε για το αν θα δεχτεί τελικά την πρόταση συνεργασίας που της έκανε η Ελένη!

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι λατρεμένη μου, αλλά πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη πάντα καλή οικοδέσποινα, δέχτηκε την Σίσσυ με πολύ χαρά και οι δυο τους είπαν πολλά…Κυρίως συζητήσαν για τα παιδιά τους, τους άντρες τους, το πόσο εύκολη είναι η συζηγική ζωή, για την νέα σελίδα στη καριέρα της Σίσσυς, η οποία ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια έχει την δική της σειρά και εταιρία παιδικών ρούχων και άλλα πολλά…

Κατά την διάρκεια ,λοιπόν, της συζήτησης κι επειδή οι δυο τους τα έλεγαν ωραία και υπήρχε αναμφισβήτητα χημεία, η “γαλανομάτα μάγισσα” του Alpha, δεν δίστασε να κάνει πρόταση συνεργασίας σε… live μετάδοση στην Σίσσυ και με δεδομένο φυσικά το γεγονός ότι η Σίσσυ έχει ένα έντιμο και αρκετά επιτυχημένο τηλεοπτικό παρελθόν.

Αλλωστε, είναι γνωστό πως η Ελένη φέτος ψάχνεται τρελά τηλεοπτικά, μιας και διανύει την χειρότερη τηλεοπτική σεζόν της, με την εκπομπή της καθημερινά να αγκομαχάει στους πίνακες τηλεθέασης. Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να την αφήσει αδιάφορη. Οπότε τρέχει και δεν φτάνει, προκειμένου να καταφέρει να ανασάνει στους πίνακες τηλεθέασης πριν να είναι αργά.

Να επιστρέψω ,όμως, στα της Σίσσυ, η οποία βρέθηκε τετ-α-τετ με την κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” και εννοείται πως απάντησε για το αν σκέφτεται τελικά να πει το “ναι” στην Ελένη Μενεγάκη και να επιστρέψει δριμύτερη στους δέκτες μας! Τι ακριβώς αποκάλυψε η Σίσσυ;

«Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να πηγαίνω, γιατί νιώθω ασφαλής. Δεν με φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Οπότε όποτε θέλει πάω για παρέα, δεν έχω πρόβλημα… Ομως, όχι δεν σκέφτομαι να πάω μόνιμα στην εκπομπή της. Δεν μου λείπει τόσο…»!

Συμπέρασμα; Οχι, η τηλεοπτική πρόταση της Ελένης, δεν είναι η πρόταση αυτή που θέλει, περιμένει, καλύπτει την Σίσσυ για να πάρει την μεγάλη απόφαση και να βρεθεί και πάλι μπροστά από τα φώτα!

ΥΓ: Η Σϊσσυ είναι ένα από τα ελάχιστα παραδείγματα ανθρώπων που βρέθηκαν μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα και δεν έπαθε εξάρτηση.Κατάφερε να βρει τον δρόμο της και να είναι μία χαρά και μακριά από την τηλεόραση, που για άλλους γίνεται το κέντρο του κόσμου τους και ζουν μόνο και μόνο γι ΄αυτήν! Η Σίσσυ είπε όχι στην… τηλε-τοξικότητα και είναι καλά!

Read More

And More