Κι ,όμως, ο “Πιο αδύναμος κρίκος” μπορεί από τον Μάρτιο να βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας!

Κι από εκεί που λόγω κρίσης δεν υπήρχε καμία ελπίδα φέτος να δούμε τίποτα καινούργιο δια χειρός Alpha να έρχεται στους δέκτες μας από Μάρτη και μετά, τα τηλε-δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν !

Ναι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, είναι πολύ πιθανό να βγει τελικά στον αέρα η νέα τηλεοπτική έκδοση του θρυλικού τηλε-παιχνιδιού, “Ο πιο αδύναμος κρίκος”. Μάλιστα, την ιδέα της τηλεοπτικής αναβίωσης του συγκεκριμένου πρότζεκτ την κατέθεσε πέρσι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος λατρεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα είναι εννοείται ο παρουσιαστής του.

Και για να είμαστε και ειλικρινείς, ο Νίκος σε αυτό τον ρόλο θα είναι όλα τα λεφτά, μιας και μπορεί να έχει το… ξινό, ειρωνικό, καυστικό στυλ που χρειάζεται, αν θελήσει να ακολουθήσει την τηλεοπτική παράδοση της μίας και μοναδικής Ελενας Ακρίτα.

Το πότε θα βγει το συγκεκριμένο τηλε-παιχνίδι στον αέρα του Alpha, είναι κάτι το οποίο μέχρι τώρα έχει πάει και έχει έρθει αρκετές φορές, μιας και οι της Κάντζας θέλουν πολύ να τα καταφέρουν και κάποια στιγμή να εντάξουν στο πρόγραμμά τους τον “Κρίκο”, αλλά έλα που η κρίση δεν τους αφήνει…

Ετσι, ενώ μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες μας είχαν διαμυνήσει ότι ο “Κρίκος” ούτε και φέτος θα τα καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του στις τηλεοράσεις μας, αίφνης τα δεδομένα άλλαξαν.

Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, μου μαρτύρησαν προχθες, πως ο “Κρίκος” έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων και πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια, για να γίνει το θαύμα και το παιχνίδι να βρίσκεται στον αέρα από τον Μάρτιο και μετά…

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More