Κι όμως ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε το επόμενο, τηλεοπτικό του βήμα!

Από Μάρτη κι από… Μάη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα! Μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρονιά να μην έχει ρίξει ακόμα αυλαία, όμως, ήδη, τα κανάλια καταστρώνουν τα νέα τους τηλεοπτικά πλάνα για του χρόνου.

‘Ετσι, οι προτάσεις, οι συζητήσεις και οι αλεπάλληλες επαφές παίρνουν και δίνουν… Ο Χρήστος Φερεντίνος ,λοιπόν, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των super τυχερών, μιας και είναι σε θέση να γνωρίζει τι του τηλε-ξημερώνει από τώρα.

Οπως ήταν φυσικό μετά την τρελή του επιτυχία με το “Deal” και αφού βεβαίως-βεβαίως, σήκωσε στους ώμους του όοοολο το βάρος της απογευματινής ζώνης του Alpha στους πίνακες τηλεθέασης, εννοείται πως αν μη τι άλλο θα είχε μία… προτεραιότητα στις συζητήσεις του με το κανάλι για του χρόνου, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους παρουσιαστές του καναλιού της Κάντζας.

Απ ΄ότι φαίνεται δε, Χρήστος και Alpha όχι μόνο τα έχουν πει, αλλά τα έχουν… βρει κιόλας και γι ΄αυτό ο ταλαντούχος κύριος Φερεντίνος δεν δίσαστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις στο seleo. Τι μας μαρτύρησε;

“…Νομίζω θα είμαστε και την νέα τηλεοπτική χρονιά στα ίδια δεδομένα όσον αναφορά στο “Deal”, ενώ υπάρχει κάτι ακόμη που τώρα ετοιμάζουμε. Θα έχει πολύ δράση, σασπένς, αγωνία και πολλά συναισθήματα. Θα είναι βραδινό και όχι καθημερινό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και έσπευσε να συμπληρώσει όταν τον ρώτησαν για το αν αυτή η νέα του εκπομπή θα έχει κάποια σχέση με το “Survivor”:
“…Όχι δεν θα είναι “Survivor”, αλλά ούτε θα είναι απέναντι στο “Survivor” για να υπάρχουμε! Θα είναι μια εκπομπή που θα φέρνει προς παιχνίδι…”
Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More