Κιάρα Μαρκέζη: Έτσι αποχαιρέτησε τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο

Το πρωί της Παρασκευής, έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

Το μεσημέρι της ίδιας η μέρας, η εγγονή του Κιάρα Μαρκέζη – η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks – αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της παππού, δημοσιεύοντας δυο κοινές τους φωτογραφίες στα Instagram Stories της. Η νεαρή εγγονή του πολιτικού ποζάρει με τον παππού της σε παιδική ηλικία.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Κιάρα Μαρκέζη, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο ακουγόταν συντετριμμένη από την απώλεια του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks» είχε δηλώσει η Κιάρα Μαρκέζη στο Secret για τον παππού της.

Η Κιάρα Μαρκέζη γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2000, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πρώτο του γάμο) και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Read More

And More