Με βαθιά θλίψη συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν αποχαιρετούν σήμερα το 18 Ιουλίου τον Λορέντζο Καριέρε στον Ιερό Καθολικό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό.
Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία ήταν και οι Γιώργος και Νίκος Ελεύθερας, οι δύο φίλοι και συνεργάτες του από το μουσικό συγκρότημα «Φίλοι για Πάντα», με τους οποίους είχαν μοιραστεί αμέτρητες στιγμές επί σκηνής αλλά και εκτός αυτής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι δύο καλλιτέχνες έφτασαν διακριτικά στον ναό, εμφανώς συγκινημένοι, για να πουν το δικό τους τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους φίλο. Ντυμένοι στα μαύρα, απέφυγαν κάθε δημόσια δήλωση, με τη θλίψη να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Η σχέση του Λορέντζο Καριέρε με τους αδελφούς Ελεύθερα ξεπερνούσε τα όρια μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Οι τρεις τους αποτέλεσαν για χρόνια τους «Φίλους για Πάντα», ένα μουσικό σχήμα που άφησε το δικό του αποτύπωμα στη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ τους συνέδεε μια φιλία που κράτησε μέχρι το τέλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, ο Γιώργος Ελεύθερας είχε συγκινήσει με την ανάρτησή του στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από κοινές τους στιγμές και γράφοντας λίγα λόγια γεμάτα αγάπη και νοσταλγία για τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καλλιτεχνικής του πορείας.
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



