Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του στο τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα στο Πικέρνι Αρκαδίας, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία.

Πανελλήνια θλίψη για τον 29χρονο συγκυβερνήτη του F – 4 Φάντομ, που συνετρίβη στην Ανδραβίδα. Στην εκκλησία ήδη έχει καταφθάσει αρκετός κόσμος, ενώ εκεί βρίσκονται και τα δεκάδες στεφάνια που έχουν στείλει οι συγγενείς, οι φίλοι, ο πολιτικός κόσμος, αλλά και η στρατιωτική ηγεσία.

Το παρών στην κηδεία του άτυχου συγκυβερνήτη του μοιραίου F – 4 Φάντομ που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, θα δώσει η πολιτική ηγεσία. 

Στην εκκλησία θα είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και πλήθος πολιτικών και μελών των ενόπλων δυνάμεων.

Φυσικά θα είναι εκεί και πλήθος απλού κόσμου, που θέλει να αποχαιρετήσει τον άτυχο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον κυβερνήτη του F – 4 Φάντομ, σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, όταν το μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη σε θαλάσσια περιοχή στην Ανδραβίδα τη Δευτέρα (30.01.2023)

Στην εκκλησία έφτασαν και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Η οικογένεια του Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα έφτασε από νωρίς στην εκκλησία. Οι γονείς του ήταν συντετριμμένοι. Η οδύνη για την απώλειά του παιδιού τους ήταν χαραγμένη με τον πιο σκληρό τρόπο πάνω στα πρόσωπά τους. Τραγική φιγούρα η μητέρα του υποσμηναγού, που υποβασταζόταν από τον πατέρα του.

Πληροφορίες – Βίντεο – Φωτογραφίες: Newsit.gr

Read More

And More