Κηδεία Μάρθας Καραγιάννη: Συντετριμμένος ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου στο τελευταίο «αντίο»

Συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο τελευταίο «αντίο» στη Μάρθα Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύντροφος της σπουδαίας ηθοποιού δεν μπορεί να πιστέψει πως η «δικιά του Μάρθα» δεν είναι πια εδώ…

«Τι να σας πω. Να πω το αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο… Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να πω στη Μάρθα Καραγιάννη αντίο» είπε με βαθιά συγκίνηση ο Βασίλης Κωνσταντίνου στα τηλεοπτικά συνεργεία. «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που έγινε μία δυνατή φιλία, οικογένεια. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα έγινα πιο σοβαρός» συμπλήρωσε.

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας»

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι. Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε το θέατρο και τους ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο.

 Δεν της ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει όμως να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο  για 8 μήνες για να κάνει παιδί και δε μπορούσε να μην είναι στο θέατρο» είχε εξομολογηθεί τις προηγούμενες ημέρες ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο “Καλημέρα Ελλάδα”.

Σου θυμίζουμε πως ο δεσμός της Μάρθας Καραγιάννη με τον Βασίλη Κωνσταντίνου διήρκησε 12 χρόνια, και αποφάσισαν να χωρίσουν, ένα βήμα πριν από τον γάμο τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE & NDP – Πέτρος Νικολαρέας

Read More

And More