Κηδεία Μάρθας Καραγιάννη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό

Θλίψη και ανείπωτος πόνος στην εξόδιο ακολουθία της Μάρθας Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο.

Φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τη λάτρεψε από τη μακρά κινηματογραφική και θεατρική της πορεία την αποχαιρετούν στο «ύστατο χαίρε». Η αδελφική της φίλη, Ντόρα Δούμα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και η σύζυγός του ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νεκροταφείο. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα ρίξουμε τη στάχτη της στη θάλασσα, μετά την αποτέφρωση. Το μέρος δεν το ξέρουμε ακόμα γιατί είναι πρωτόγνωρο για εμάς» δήλωσε από το Α’ Νεκροταφείο ο Δημήτρης Σούρας.

«Η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν, επίσης, το «παρών» ο Νίκος Γαλανός, ο Θάνος Καλληώρας με τη σύντροφό του, η Άννα Φόνσου με τη Μαίρη Βιντιάδου, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Αλίκη Κατσαβού με τον γιο της, Φοίβο Βουτσά, η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Γιώτα Γιάννα, η Σάντρα Βουτσά και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

Θάνος Καληώρας

 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρώην σύντροφος της ηθοποιού για 12 χρόνια μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την Μάρθα Καραγιάννη.

Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες…

Μάρθα Καραγιάννη – Η τελευταία της επιθυμία

Στη συνέχεια, σε στενό κύκλο θα λάβει χώρα στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας η αποτέφρωση της ηθοποιού, όπως ήταν η τελευταία της επιθυμία.

«Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ», ήταν το σημείωμα που άφησε πίσω της η Μάρθα Καραγιάννη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News.

Δες τα στιγμιότυπα από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών:

Η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τους ρόλους της, που της χάρισαν μεγάλη επιτυχία στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Read More

And More