Kim Kardashian: Η γλυκιά αφιέρωση στον Kanye West για τα γενέθλιά του!

Τα 38 του χρόνια συμπληρώνει ο Kanye West. Ο γνωστός ράππερ, έχει σήμερα γενέθλια και όπως ήταν φυσικό η πιο τρυφερή ευχή που δέχθηκε για την σημαντική αυτή ημέρα, προήλθε από την εγκυμονούσα σύζυγό του Kim Kardashian.

Η Kim Kardashian δείχνοντας πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον επί έναν χρόνο σύζυγό της του έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση μέσω Instagram ανεβάζοντας μια τρυφερή της φωτογραφία μαζί του.

“Χαρούμενα γενέθλια στον πιο καλό μου φίλο σε ολόκληρο τον κόσμο! Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας! Με εμπνέεις κάθε ημέρα που περνά και περισσότερο. Κάνεις κάθε σου όνειρο πραγματικότητα και είναι πραγματικά εκπλητικό για εμένα να είμαι δίπλα σου και να το βλέπω να συμβαίνει αυτό! Έχεις μια καρδιά από χρυσάφι! Χρόνια πολλά” έγραψε η σύζυγος του που διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και μαζί με τον Kanye West έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μια εξίσου γλυκιά ευχή έστειλε και η πεθερά του Kanye West στον γαμπρό της μέσω Instagram. Η Kris Jenner έγραψε μεταξύ άλλων στην δική της ευχή: “Χρόνια πολλά στον γιο μου Kanye West! Είσαι φανταστικός μπαμπάς, σύζυγος, φίλος, γιος και αδελφός…”.

Read More

And More