Kim Kardashian: Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Kanye West δεν θα το ξεχάσει ποτέ! Video

Αν νόμιζες πως η Kim Kardashian τα είχε όλα, έκανες λάθος! Το φετινό δώρο Χριστουγέννων που της πήρε ο σύζυγός της, Kanye West, σίγουρα θα το θυμάται σε όλη της την ζωή. Όταν η 37χρονη τηλεπερσόνα ξύπνησε το πρωί και άνοιξε το κουτί με τα δώρα του διάσημου ράπερ σίγουρα δεν είχε στο νου της την πραγματική αξία των πραγμάτων που αντίκρισε.

Μέσα στο κουτί που της άφησε ο Kanye είχε ένα κουκλάκι με τον Μίκυ, ένα ζευγάρι κάλτσες Adidas, ακουστικά της Apple και δωροκάρτες του Netflix και της Amazon. Όμως, αυτά τα αντικείμενα είναι μόνο συμβολικά για το πραγματικό δώρο της Kim Kardashian, το οποίο τελικά ήταν… μετοχές για τις μεγάλες εταιρείες! Πιο συγκεκριμένα, το δώρο της ήταν 920 μετοχές της Walt Disney Company αξίας 100.000 δολαρίων, 995 μετοχές της Adidas με αξία 168.500 δολάρια και μετοχές της Apple, του Netflix και της Αmazon.

Το περιοδικό People, μάλιστα, εκτιμά πως η συνολική αξία του δώρου του Kanye West ξεπερνά τα 400.000 δολάρια. Φυσικά, το σχόλιο της Kim Kardashian ήταν… “Ο καλύτερος σύζυγος”!

Δες το βίντεο:

Read More

And More