Κίνηση ανθρωπιάς από τον Έντουαρντ Στεργίου: Δωρίζει τα έσοδά του στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία

Σε μια απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος κατάγεται από την Ουκρανία και τις τελευταίες 14 ημέρες βλέπει την πατρίδα του να αντιμετωπίζει σκληρά γεγονότα.

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα που θα κερδίσει από τα social media τον μήνα Μάρτιο στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία που έχουν ανάγκη.

«Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις. 

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο» έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση που έκανε ο Έντουαρντ Στεργίου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edward (@edw4rd_stergiou)

Read More

And More