Κιβωτός του Κόσμου: Άλλαξε ονομασία και λογότυπο η επίσημη σελίδα της ΜΚΟ – Η ανακοίνωση

Κιβωτός του Κόσμου: Οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ στο διαδίκτυο ανακοίνωσαν τις αλλαγές στην ονομασία και στο λογότυπο που αφορούν μόνο τα social media.

Με σχετική ανακοίνωση στο facebook  ενημέρωσαν τους χρήστες του διαδικτύου πως η σελίδα μετονομάζεται από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδας μόλις άλλαξε διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!

Με εκτίμηση – Η ομάδα διαχείρισης της σελίδας», ανέφερε η ανακοίνωση στο facebook.

 

Υποστηρικτές της Κιβωτού – Δες το νέο λογότυπο:

 

Μετά τις πρώτες αντιδράσεις και τα σχόλια των χρηστών στο facebook, η ομάδα της σελίδας επισήμανε με δημόσιο σχόλιο:

«Ο σκοπός της ανάρτησης είναι να ενημερώσουμε ότι είμαστε με τα παιδιά και με το έργο που γινόταν εδώ και 25 χρόνια!
Εδώ και μερικές ημέρες έχουν αλλάξει διοίκηση και έχουν αλλάξει τα πράγματα γενικά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε το έργο και όχι να διχασουμε τον κόσμο θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με όλα τα νέα όπου μαθαίνουμε!
Υ.γ. Η ομάδα διαχείρισης θα διαγράφει οποιαδήποτε σχόλια που θα είναι προσβλητικά προς την ομάδα αλλά και προς τρίτους».

Read More

And More