Κλασικά εικονογραφημένα! Τσικνοπέμπτη και τα πρωινά μασκαρεύτηκαν!

Κλασικά εινογραφημένα! Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι πρωινές, ψυχαγωγικές εκπομπές μασκαρεύτηκαν,μιας και αυτό επιβάλλει η τηλεοπτική παράδοση. Βλέπετε, κάποιες τηλεοπτικές παραδόσεις όχι μόνο δεν ξεθωριάζουν στο πέρασμα του χρόνου, αλλά επαναλαμβάνονται με την ίδια ακριβώς ευλαβική ακρίβεια για χρόοοονια.

Ετσι, λοιπόν, αν άνοιξες σήμερα την τηλεόρασή σου και με την τσίμπλα στο μάτι πίστεψες για δευτερόλεπτα πως το Πατρινό Καρναβάλι είχε εισβάλει στο σαλόνι σου, ή πως είχες διακτινιστεί μέχρι την Πάτρα, όχι μην ανησυχείς δεν άλλαξες… έδρα.

Με δόξα και τιμή ,λοιπόν, τα κανάλια υποδέχτηκαν την Τσικνοπέμπτη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την πρωινή της παρέα να κάνουν πρώτοι-πρώτοι την αρχή, όπου και τους είδαμε να έχουν μεταμορφωθεί ζωάκια, με ένα πραγματικά προχωρημένο make-up, όπου η Σταματίνα ήταν γάτα, η Ελένη Τσολάκη κουνελάκι, ο Δημήτρης Παπανώτας Κόκκορας και ο Κώστας Φραγκολιάς πραγματικά δεν κατάλαβα το τι ήθελε να πει ο… ποιητής.

Στην συνέχεια με τρελό κέφι για πάντα μας υποδέχτηκαν οι οικοδεσπότες των δύο πρωινάδικων όπου ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε ντυμένος χασάπης και όλη η υπόλοιπη παρέα ήταν προσαρμοσμένη στο ανάλογο κλίμα.

Στο “Πρωινό” ΑΝΤ1 τώρα, εκεί του έδωσαν και κατάλαβε! Ντύθηκαν θεαματικά οι πάντες πλην του Γιώργου Λιάγκα που έχει δηλώσει πολλάκις πως σιχαίνεται τις Απόκριες και τις μεταμφιέσεις, γι ΄αυτό δεν ήταν άλλωστε και στην… καρναβαλική έναρξη της εκπομπής.

Αρχικά είδαμε τον Αρη Καβατζίκη να μας καλημέριζει με… βασιλικό αέρα σαν κανονικός βασιλιάς, στην συνέχεια στις οθόνες μας ήρθε η Σάσα Σταμάτη μεταμορφωμένη σε Κλεοπάτρα, πάρα πολύ αστεία ήταν η Μαίρη Συνατσάκη σαν… τηγανιτές πατάτες και στο φινάλε είδαμε την Φαίη Σκορδά γκέισα, αν και πρέπει να σου πω, ότι την προτιμούσα πρόπερσι που είχε ντυθεί… ντομάτα!

Αντε και του χρόνου!


Read More

And More