Κλείστηκε το οριστικό ραντεβού Σταματίνας – ΑΝΤ1 !

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι συζητήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον ΑΝΤ1 ! Απ ΄ότι όλα δείχνουν αυτή είναι η τυχερή στην οποία κλήρωσε τελικά η παρουσίαση του θερινού, “Πρωινού ΑΝΤ1” !

Η Σταματίνα έχει σαφέστατα το προβάδισμα για να αναλάβει χρέη οικοδέσποινας στην καλοκαιρινή infotainment εκπομπή του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, την Δευτέρα το μεσημέρι αναμένεται να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι, προκεμένου να γίνει μία οριστική συνάντηση και συζήτηση, κατά την οποία να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας.

Μάλιστα, αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν και ολοκληρωθεί… αισίως το συγκεκριμένο deal, πρέπει να σας πω, πως η Σταματίνα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αναλάβει την παρουσίαση ή την συμπαρουσίαση και του “Πρωινού ΑΝΤ1” από Οκτώβρη.

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί ως γνωστόν οι Αντεννικοί θα βρεθούν για ακόμα μία φορά προς αναζήτηση παρουσιαστών για το πρωινό τους, μιας και ο συνδυασμός Σίσσυς Χρηστίδου και Χρήστου Φερεντίνου, ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε ! Ετσι, αν η Σταματίνα περάσει με επιτυχία τις καλοκαιρινές της εξετάσεις, είναι πολύ πιθανό να είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που θα αναλάβουν την παρουσίαση της καθημερινής, πρωινής, ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού και το χειμώνα, μιας και σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένς πηγές, δεν αποκλείεται το “Πρωινό ΑΝΤ1” να αλλάξει του χρόνου κομματάκι κατεύθυνση και να αποκτήσει πιο gossip χαρακτήρα, βαδίζοντας στα χνάρια κατά κάποιο τρόπο του “Πρωινού Mou”, όπου η ένταξη του πιο έντονου gossip στην εκπομπή, όχι μόνο δεν την χάλασε, αλλά την απογείωσε κιόλας, στους πίνακες τηλεθέασης !

Read More

And More