Κλέλια Ανδριολάτου: Από τους Παξούς μέχρι την Κρήτη – Το καλοκαίρι της μέσα από φωτογραφίες

Μπορεί το καλοκαίρι σιγά σιγά να πλησιάζει προς το τέλος και οι περισσότεροι να έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για τις βάσεις τους, όμως η Κλέλια Ανδριολάτου είναι αποφασισμένη να το απολαύσει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Κλέλια Ανδριολάτου την περασμένη σεζόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στο Mastro, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στο Netflix.

Τώρα όμως, απολαμβάνει όμορφες στιγμές με φίλους και την οικογένειά της γεμίζοντας τις μπαταρίες της για το νέο κύκλο γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν και πάλι σε λίγο καιρό.

Το φετινό καλοκαίρι για την Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε νωρίς, αφού ήταν μόλις Απρίλιος όταν έκανε μια μίνι απόδραση στην Ύδρα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Αρχές Μαϊου, η όμορφη ηθοποιός ταξίδεψε στους Παξούς μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της σειράς Maestro προκειμένου να γυρίσουν μερικές σκηνές από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Αφού τελείωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο όμορφο νησί του Ιονίου, αποφάσισε να ταξιδέψει για λίγο στο εξωτερικό και να εξερευνήσει το Μιλάνο, το Παρίσι αλλά και τη Μάλτα.

Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα η Κλέλια Ανδριολάτου αποφάσισε να κάνει ένα μικρό τουρ στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο. Πρώτος σταθμός ήταν τα Κουφονήσια, ένα μέρος που αγαπά ιδιαίτερα και φροντίζει να επισκέπτεται συχνά μιας κι εκεί έχει το δικό της σπίτι η μάνατζέρ της και καλή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια, η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε για λίγο στη Χάλκη.

Και από εκεί, στη Σύμη.

Σειρά, είχε η Κρήτη…

Και από την Κρήτη, η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στην Πύλο.

Μετά, ταξίδεψε για λίγο μέχρι την Κέρκυρα.

Ενώ αυτές τις μέρες η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται στο χωριό της στο Κατάκολο Ηλείας.

Read More

And More