Κλέλια Πανταζή: Αποχαιρετά το 2019 με τον πιο τρυφερό τρόπο [pic]

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πριν την εκπνοή του 2019 και πολλοί είναι οι celebtrities που ξεκίνησαν να κάνουν τους απολογισμούς τους και να μοιράζονται μαζί μας κάποιες από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της χρονιάς που πέρασε. Μεταξύ αυτών και η Κλέλια Πανταζή!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής πριν από μερικές εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, γεγονός που τη γέμισε με απέραντη ευτυχία. Ωστόσο, με εξίσου πολλή χαρά τη γέμισε και η γέννηση της ανιψιάς της, κόρης της μικρότερης αδελφής της, Άννης Πανταζή, η οποία ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο και κέρδισε την απλόχερη αγάπη όλων.

Η γλυκιά μανούλα, λοιπόν, ούσα πλέον σίγουρη για το πραγματικό νόημα της ζωής, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες της! Όπως θα δεις, η ίδια ποζάρει ανάμεσα στον γιο της και την ανιψιά της, με το χαμόγελο να φτάνει μέχρι τα αυτιά! “Το 2019 μου..”, σημείωσε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κλέλια Πανταζή αγκαλιά με τον γιο και την ανιψιά της!

Read More

And More