Κλέλια Πανταζή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της – Φωτογραφίες TLIFE

Εξιτήριο πήρε σήμερα 20/7 από το μαιευτήριο η Κλέλια Πανταζή.

Η Κλέλια Πανταζή έγινε μαμά για τρίτη φορά, καθώς την περασμένη Δευτέρα 17/7 έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής γέννησε με καισαρική τομή ένα αγοράκι βάρους 3.650 γραμμάρια το οποίο λόγω κάποιων αρρυθμιών που είχε χρειάστηκε να μπει προληπτικά στη ΜΕΘ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Κλέλια Πανταζή να δει για πρώτη φορά τον γιο της το απόγευμα της Τετάρτης 19/7.

«Το μωράκι γεννήθηκε 3.650 γραμμάρια, αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει αγκαλιά γιατί λόγω των αρρυθμιών, το βάλανε στη ΜΕΘ προληπτικά αλλά, από ώρα σε ώρα περιμένω να μου τον φέρουν στο δωμάτιο γιατί είναι πολύ καλά. Περιμένω πώς και πώς να τον πάρω αγκαλιά» δήλωσε η ίδια σε επικοινωνία που είχε με το TLIFE της Τετάρτη 19/7. (διάβασε εδώ όλα όσα είπε η Κλέλια Πανταζή στο TLIFE)

Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και πριν λίγη ώρα αναχώρησαν μαζί με τον σύζυγο της Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Τσάκαλο για το σπίτι τους, ανυπομονώντας να συναντηθούν με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους Μιχαήλ-Άγγελο και Ιωάννη-Αλέξανδρο που δε βλέπουν την ώρα να δουν τον νεογέννητο αδερφό τους.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More