Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Γιορτάζουν την τέταρτη επέτειο της γνωριμίας τους!

Τον Ιούνιο με ένα μεγάλο χαμόγελο υποδέχτηκαν η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος, γιορτάζοντας την 4η επέτειο της γνωριμίας τους. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και ένα χρόνο μετά υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά του, ένα πανέμορφο αγοράκι, είναι στα καλύτερά του και απολαμβάνει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Η Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και ο καλός της έγιναν ζευγάρι το καλοκαίρι του 2016 και από τότε είναι αχώριστοι. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τέσσερις μήνες μετά, τον Οκτώβρη του 2016 με την Κλέλια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τον σύζυγό της πια να δηλώνει full in love.

Ο έρωτας οδήγησε σε μια ρομαντική πρόταση γάμου, σε έναν ονειρικό γάμο και σε μια όμορφη οικογένεια με προτεραιότητα πια τον μικρό πρίγκιπα που έχει μπει στη ζωή τους.

Με αφορμή, λοιπόν, τα 4 χρόνια που συμπληρώνονται από την ημέρα που αποφάσισαν να είναι μαζί οι δυο τους ανέβασαν δυο τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram. Η Κλέλια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία αγκαλιά με τον καλό της, αναφέροντας πως ο Ιούνης είναι ο μήνας της επετείου τους.

Ενώ, ο Λευτέρης δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο Ιούνης της γνωριμίας τους ήταν ο «πιο γλυκός του μήνας»!

Και τα μηνύματα αγάπης και οι ευχές δεν είχαν τέλος…

Read More

And More