Κλέλια Πανταζή: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της! Φωτογραφίες

Σπίτι με τον μπέμπη της είναι εδώ και λίγη ώρα η Κλέλια Πανταζή! Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έφερε στον κόσμο, το βράδυ της Κυριακής, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.380 γραμμαρίων, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον έρωτά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο. Το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά τις 11:30, η Κλέλια Πανταζή πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον νεογέννητο γιο της!

Η όμορφη αθλήτρια πόζαρε με τους άντρες της ζωής της στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία! Η νέα μανούλα είναι πλέον σπίτι με τον γιο της και ανυπομονεί για τη νέα ζωή που πρόκειται να ζήσει από εδώ και πέρα! Η Κλέλια και ο Λευτέρης δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και ένα τρυφερό φιλί!

«Νιώθω μεγάλη ευτυχία! Τίποτα άλλο! Νιώθω ολοκληρωμένη. Όταν άκουσα το κλάμα για πρώτη φορά, άρχισα να κλαίω. Ήταν σαν να είναι αυτόματος ο οργανισμός, το σύστημα… με το που τον άκουσα να κλαίει και με το που τον είδα και μετά έβαλε τα χεράκια του στο πρόσωπό μου και μας έψαχνε… Κλάμα!» δήλωσε η Κλέλια Πανταζή στο tlife, λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More