Κλέλια Ρένεση: Η ξεχωριστή σχέση με την 4χρονη Κοραλία! Όλες οι φορές που είδαμε μαζί μαμά και κόρη

Μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της έζησε την Κυριακή 26/3 η Κλέλια Ρένεση, καθώς βάφτισε την 4χρονη κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε το όνομα «Κοραλία» στην κόρη της -κάτι που γνωρίζαμε- και κράτησε το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αναρτώντας απλά κάποια στιγμιότυπα από την τελετή.

«Άξιοι και οι τρεις!! Η Κοραλία βαπτίστηκε κ απέκτησε τρεις υπέροχους νονούς! Ευχαριστώ κ τους τρεις για την αγάπη κ την γλύκα τους, τον Παππα-Γιαννη @ioannistsaftaridis για την ορθάνοιχτη καρδιά του, κ όλους όσοι μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη μέρα γιορτή! Σας αγαπάμε!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλέλια Ρένεση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Κλέλια Ρένεση: Οι στιγμές με την κόρη της στο Instagram

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή αλλά και ό,τι αφορά την κόρη της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς, το μόνο που έχουμε δει μέχρι στιγμής με την μικρή της, είναι ελάχιστες φωτογραφίες στα social media.

Το συγκλονιστικό μήνυμα για το #metoo

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της μικρής, η πρωταγωνίστρια της Μουρμούρας είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με το μωρό της, γράφοντας, με αφορμή το metoo.

«Πριν από 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως τη γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές κι οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας.

Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο κι αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου. Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα οντά μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή και τη θεριεύουμε, κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα.

Αν σε ένα γυναικείο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κι όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερέν, και τσάμπα σου δόθηκε το δωρώ της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας.

Είμαστε γυναικάς, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες, οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες σας κι οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμιά μόνη, καμιά μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Η γνωριμία με τη Μάγδα Φύσσα

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση δεν είχε δείξει καν το πρόσωπο της κόρης της, όμως, με αφορμή μια πολύ σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από μήνες όταν βρέθηκαν σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», που διοργανώθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, η ηθοποιός έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μικρής της.

Εκεί συνάντησαν τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα και η αγκαλιά τους καταγράφηκε σε μία τρυφερή φωτογραφία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Μητέρα και κόρη στη διαδήλωση για τα Τέμπη

Πρόσφατα μητέρα και κόρη έδωσαν το παρών μαζί και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Η Κλέλια Ρένεση που βρισκόταν κοντά στους αστυνομικούς την ώρα που έκανα χρήση των χημικών, δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram στο οποίο τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της φωνάζοντας.

Η ίδια, λίγες ώρα μετά θέλησε να δώσει τη  δική της απάντηση σε όλους εκείνους που κατέκριναν την απόφασή της να πάρει μαζί της την κόρη της στη διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

«Σε όλους όσοι «ανησυχούν» για το αν εξέθεσα το παιδί μου σε κίνδυνο, παίρνοντάς το μαζί στην διαμαρτυρία για το έγκλημα στα Τέμπη της Κυριακής, θα τους πρότεινα να κάνουν focus την ανησυχία τους στα εγκλήματα που γίνονται κάθε μέρα εις βάρος των δικών τους παιδιών, φίλων, συγγενών απ την εγκληματική αμέλεια των κυβερνήσεων. Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλεια του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη. Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες και κατεβείτε σε καμιά διαμαρτυρία για το κοινό καλό και αφήστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτική τέχνη για κανα σανίδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή, και μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία . Μόλις τα ΜΑΤ έξω απ τη βουλή , φόρεσαν τις μάσκες τους (πριν καν ακουστεί το πρώτο μπαμ, μιλάμε για μαντικές ικανότητες) ξέραμε από εμπειρία ότι θα αρχίσει το πατιρντι και πήραμε τα παιδιά από εκεί αμέσως. Παρεμπιπτόντως, για τα παιδιά μας μαχόμαστε, αυτό νομίζω είναι αυτονόητο ακόμα και στον πιο λυσσασμένο κακιασμένο κόπρο.

Υγ2. Η «ασφάλεια» των παιδιών είναι υποκειμενική. Κάποιοι δεν τα βάζουν στη θάλασσα επειδή μπορεί να χει τσούχτρες, κάποιοι δεν τα αφήνουν στην κούνια μην πέσουν, κάποιοι δεν πάνε σε ακριτικά νησιά μην τύχει κάτι. Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντάς του τον τρ’οπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, να μαθαίνει να ζει χωρίς κινητά και οθόνες, να ξέρει πότε να φυτεύει την ντομάτα, να ξέρει να κοιτάει το φεγγάρι στο ολοσκόταδο. Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά…» ήταν η απάντηση της πρωταγωνίστριας της Μουρμούρας στα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν για το αν έπρεπε να πάρει την 4χρονη στη διαδήλωση.

Οι διακοπές στην Γαύδο

Η Κλέλια Ρένεση λατρεύει την φύση αλλά και την απομόνωση για αυτό και προτιμά να περνάει τις διακοπές της μέρη που δεν είναι πολυσύχναστα. Το ησυχαστήριό της μάλιστα, έχει πει πολλές φορές πως είναι η Γαύδος, καθώς εκεί περνάει τα περισσότερα καλοκαίρια της, ενώ τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει και με την κόρη της μαζί.

«Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Κλέλια Ρένεση.

Η ίδια μάλιστα, έχει αποκαλύψει μέσα από τα social media ότι είναι λάτρις του κάμπινγκ, κάτι που φαίνεται πως αγαπά και η μικρή της πλέον, αφού όλο το καλοκαίρι η Κλέλια Ρένεση δημοσίευε φωτογραφίες, από τις ξεχωριστές διακοπές τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Read More

And More