Κλέλια Ρένεση υπέρ του Άρη Σερβετάλη: «Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η απόφαση του Άρη Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» την οποία μπορούσαν να παρακολουθήσουν μόνο εμβολιασμένοι.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την απόφαση του ηθοποιού, βρέθηκε και η Κλέλια Ρένεση, η οποία τοποθετείτε σπάνια δημοσίως, αυτή τη φορά όμως θέλησε να μιλήσει και μάλιστα τάσσεται υπέρ του ηθοποιού.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» δήλωσε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως στηρίζει απόλυτα τον συνάδελφό της στην απόφασή του να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος, μετά τα νέα μέτρα.

Δες ολόκληρη την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται κ θα εκτελεί τα καθήκοντα του. Και κάποιοι , χέουν το σθένος να διεκδικούν αυτό το δικαίωμα. Ακόμα κι αν δεν είχε ειδοποιήσει παράγωγους και ιθύνοντες πολύ καιρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος και μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπειά του. Κ ναι, κυρίες κ κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού , ανατριχιάζουν από φρίκη και αποχωρούν από την κούρσα.

Πάντως πολύ πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι ( γνωρίζοντας εξ αργής την πιθανότητα αποχώρησης)..Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους απείρους καλλιτέχνες που λόγω μέτρων κόβιντ δεν είχανε να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω από τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε. Με μούτρα η χολή παιδιά για οποίον τολμά και σηκώνει το κεφάλι από τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. κ λίγο ρισπεκτ που υπάρχουνε άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε με αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Read More

And More