“Κλεμμένα Όνειρα” και του χρόνου;

“Κλεμμένα Ονειρα”… Η καθημερινή σειρά του Mega που πλέον δεν είναι μία απλή, τηλεοπτική συνήθεια, αλλά έχει γίνει λατρεία και έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές, πιθανότατα θα βρίσκεται στους δέκτες μας και του χρόνου!

Ναι,τι κι αν το κανάλι μαζί με τους συντελεστές της είχαν αποφασίσει φέτος τον Ιούνιο να γραφτεί το μεγάλο φινάλε; Τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα τα πλάνα αλλάζουν. Μετά την σαρωτική πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης και αυτό τον χειμώνα, οι άνθρωποι του Mega μαζί με την εταιρία παραγωγής και όλο το υπόλοιπο team, βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις για να πάει η σειρά και για τέταρτη χρονιά, μιας και πιστεύουν ότι είναι κρίμα να την σταματήσουν πάνω στην καλύτερή της φάση.

Ετσι, προσανατολίζονται τα “Κλεμμένα” να συνεχιστούν και για τέταρτη χρονιά, μόνο που για να αντέξουν και για να μας αποχαιρετήσουν ακμαία και όχι γνωρίζοντας σημάδια παρακμής, σχεδιάζουν να μας αποχαιρετήσουν του χρόνου τα Χριστούγεννα και όχι του χρόνου τον Ιούνιο.

Αλλωστε, μέχρι τότε θα έχει βγει και η δεύτερη, πολυαναμενόμενη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη στον αέρα, η “Δικαίωση”, η οποία είναι και ένα νέο megaλο τηλεοπτικό χαρτί για του χρόνου.

Read More

And More