“Κλεμμένα Ονειρα” : Χτύπησε κόκκινα η πρεμιέρα τους ! Τι θα δούμε σήμερα…

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της καθημερινής σειράς του Mega , “Κλεμμένα Ονειρα”, έγινε χθες και απ ΄ότι μας μαρτύρησαν τα μηχανάκια της AGB – Nielsen, την συγκεκριμένη πρεμιέρα τελικά όντως ήταν πολλοί εκείνοι οι τηλεθεατές που την περίμεναν πως και πως !

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η σειρά να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας, σημειώνοντας μία εντυπωσιακή πορεία στο γκραν – πρι της τηλεθέασης. Ετσι, σύμφωνα με το ραβασάκι που κυκλοφόρησε σήμερα τα “Κλεμμένα” εκτοξεύτηκαν στο 44,1% στο σύνολο και στο 36,8% σε ότι έχει να κάνει με τα νεανικά κοινά. Αν δε μεταφράσουμε το ποσοστό του μέσου όρου της σειράς, θα δούμε πως Mega δαγκωτό είδαν πάνω από 1.516.000 τηλεθεατές.

Αριστα δέκα πήρε ,όμως, από την AGB – Nielsen και η “Sila”, η οποία παρά το γεγονός ότι μετακόμησε στην απογευματινή ζώνη από το prime-time, απ ΄ότι φαίνεται δεν έχασε την δυναμική της. Και για του λόγου το αληθές, στο σύνολο η τούρκικη σειρά έκανε 33,0%

Τι θα δούμε σήμερα :

Η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να έρθει στο πάρτι που γίνεται στο μπαράκι προς τιμήν του ‘Αρη. Ο Σταύρος διστάζει… Η Σάννυ ενημερώνει την παρέα γι’ αυτό που συνέβη στον Σιμόν. Ο Δημήτρης καθησυχάζει την Αλεξάνδρα, λέγοντάς της ότι ο απαγωγέας συνελήφθη. Ο Στράτος πιέζει τη Μαντώ να πουλήσουν τη φάρμα. Τα δυο αδέρφια έρχονται σε σύγκρουση όταν η Μαντώ μιλά άσχημα για την ‘Ελσα και τα κίνητρά της. Ο ‘Αρης φτάνει στο σπίτι της Φαίης και βλέπει τον Σταύρο να φεύγει.

Θολωμένος από τη ζήλεια και την ανασφάλεια της φέρεται κτητικά και βίαια. Η σχέση τους μοιάζει να αποκτά όλο και περισσότερες ρωγμές. Ο Δημήτρης από τη μια μεριά προσπαθεί να ελιχθεί για να ξεφύγει από τον κλοιό της αστυνομίας, από την άλλη αισθάνεται την ανάγκη να δει τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα δέχεται την επίσκεψη του Κίμωνα, ο οποίος για άλλη μία φορά της δηλώνει με τη συμπεριφορά του ότι δεν την έχει ξεπεράσει ποτέ. Είναι πάντα και για πάντα ερωτευμένος μαζί της…

Read More

And More