Κλέων Γρηγοριάδης – Δώρα Χρυσικού ξεσπούν κατά της Μενδωνη: “Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί, τη βαραίνουν πολλά”

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμμύδα μίλησε ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Δώρα Χρυσικού. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην πορεία των καλλιτεχνών και ξέσπασαν κατά της Υπουργού Πολιτισμού κας Μενδώνη ζητώντας την άμεση παραίτησή της.

“Είναι φως φανάρι, είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής ή αναξιοπρεπής σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε παραιτηθεί. Δυο εβδομάδες τώρα κάλυπτε τον έκπτωτο πλέον και επιτέλους  και Δόξα τω Θεώ διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αυτό το όνειδος να υπάρχει ένας τέτοιος διευθυντής. Τον κάλυπτε λέγοντας “δε θα κανιβαλίσουμε ανθρώπους χωρίς επίσημες καταγγελίες”, ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι” ανέφερε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Η Δώρα Χρυσικού από την άλλη είπε, “Η κυρία Μενδώνη θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί γιατί τη βαραίνουν πάρα πολλά. Δε μας έχει δώσει καμία επαρκή απάντηση για την παραίτηση του κυρίου Λιγνάδη αλλά και μια απάντηση που δε θα υποτιμά τη νοημοσύνη μας” και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά τη Ζέτα Δούκα.

Read More

And More